Omdömen

Sagt om Peter Kumlin i bl a Linkedin

__

Carl-Erik Spelmans, VD, Tullinge Företagsbyrå AB

26 februari 2015

Myndigheten bråkade lite med min pensionerade mamma och hotade med återbetalning av utbetalda bostadstillägg beroende på omständigheter som låg utanför hennes kontroll.
Peter skötte ärendet mycket professionellt och stoppade helt återbetalningskravet.
Bra jobbat Peter!
Carl-Erik

Carl-Erik var Peters kund hos Juristfirman Peter Kumlin AB.

*

Håkan Ekvall Officer (major) at Swedish Armed Forces

26 maj 2014

Familjerätt är inte alltid enkelt – Peter Kumlin gjorde det enkelt! Pedagogiskt och ordentligt genomgånget, det känns mycket tryggt. Tack Peter för ett bra jobb – vi känner oss trygga!
Håkan var Peters kund hos Juristfirman Peter Kumlin.

*

Anders Norrman Owner, Achieve Global

7 maj 2014

Peter imponerar med sitt engagemang i kunden. Ett exempel är upprättandet av det testamente som vi under många år pratat om skulle behöva dokumenteras och ändå inte gjorts. Mycket tack vare Peters vilja att förstå vår situation och behov är det nu äntligen gjort och vi har minimerat risken för eventuella framtida tvister. Tack!
Anders var Peters kund hos Juristfirman Peter Kumlin.

*

Barbro Sartori, Departementssekreterare och Stadsrådsassistent/Handelsministerns kansli, UD

6 maj 2014

Familjerättsjuristen Peter Kumlin – mitt bästa val. Nu är alla papper i ordning. Proffsigt och personligt bemötande. Tack Peter!
Barbro var Peters kund hos Juristfirman Peter Kumlin.

*

Beatrice Rosenqvist. Head of SEB:s Minor Companies Business, SEB Retail, Sweden

6 juni 2014

Peter Kumlin är den som i mitt arbete som företagsrådgivare inspirerade mig allra mest. Hans metodiska, pedagogiska och inspirerande sätt gjorde en enorm skillnad för mitt arbete och karriär. Bland annat lärde Peter mig att se helheten utan att gå miste om viktiga detaljer i analysen av ett företag. Peter har en extremt bred men även djup kompetens inom såväl juridik som företagsekonomi och besitter konsten att kunna förklara den på ett enkelt sätt. Jag vill varmt rekommendera Peter som coach, kollega, talare, inspiratör och ledare.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Beatrice jobbade indirekt för Peter på SEB.

*

Sergei Blomqvist. Client Executive/ Företagsrådgivare at SEB

29 maj 2014

Peter har varit en stöttepelare i både vad gäller kunskap och stöd i såväl juridiska frågor som vid djupgående analys av företagarnas behov på såväl kort som lång sikt. Peter agerar föredömligt mot sina kollegor och är efterfrågad föreläsare/coach.
Sergei jobbade med Peter på SEB.

 *
Fredric Alvolin. Branch manager at SEB

20 maj 2014

Peter arbetade mycket framgångsrikt med cash management på SEB tillsammans med bl.a. mig. Peter har en styrka i att finna behovet bakom behovet hos en kund och är mycket entusiasmerande för både kollegor och kunder. Peter tar sig tid till alla och delar gärna med sig av sin stora kunskapsbank.
Fredric jobbade med Peter på SEB.

*

Anders Eriksson. Distriktschef at SEB and Management Consulting

20 maj 2014

Peter är en oerhört driven person, som på kort tid presterar toppresultat. Han har ett stort hjärta, manga kunskapsområden (ekonomi, juridik, cash-management, pedagogik och ledarskap) som han på ett förtroendefullt sätt binder samman till bra resultat!
Anders var Peters kund.

*

Mikael Sjögren. Client Executive at SEB Merchant Banking

19 maj 2014

I want to recommend Peter for his professionalism and never failing enthusiasm for doing business. Based on his extensive experience as a banker he has given others valuable advice and support to help them perform better, finding more profitable business for the bank and representing the bank in a professional way.
Mikael jobbade med Peter på SEB.

*

Elnaz Rashgi. Financial Advisor på Skandia

15 maj 2014

Peter är en mycket bra talare och en fantastisk person att arbeta med.
Elnaz jobbade direkt med Peter på SEB.

*

Alen Duronjic. Affärsansvarig Internetbanken Företag på SEB

20 maj 2014

Jag har under perioden 2008 till 2010 haft Peter Kumlin som chef under tiden jag jobbade som Cash Management Specialist på SEB.

Peter hade med ett stort intresse och engagemang hjälpt mig att komma i rollen som Cash Management Specialist genom att bl.a. hjälpa mig med att tillämpa teorin i praktiken. Peter har också varit en inspiratör och en drivkraft i min karriärutveckling.

Peter har också visat en förmåga att leda och motivera gruppen samt skapa delaktighet av alla teammedlemmar. Efter några år i branschen kan jag konstatera att det är ett fåtal person som jag känt sådant förtroende för och som har genom sitt mentorskap och coachning bidragit till såväl min egen samt gruppens utveckling.

Jag vill varmt rekommendera Peter till andra liknande uppdrag och intygar hans kompetens i Coachning, Sales och Cash management.
Alen jobbade för Peter på SEB Merchant Banking.

*

Niklas Larsén. Associate, Trade Finance Origination på RBS Markets and International Banking

28 maj 2014

Det som slog mig när jag jobbade med Peter var hans entusiasm och inspiration till att förbättra processer. Alltid med ett leende på läpparna tog han sig an svåra utmaningar och kunde visa oss andra på ett pedagogiskt sätt hur vi bör lösa dessa.
Niklas jobbade direkt med Peter på SEB.

*

Erik Seifert. Head GTS Corporate Sweden at SEB Merchant Banking

20 maj 2014

In his role as Cash Management specialist Peter showed dedication, creativity and strong focus on finding the solutions, which would provide a clear benefit to our clients.
Erik var indirekt överordnad Peter på SEB.

*

Sandra Astorsson. Head of Branch Farsta at SEB Retail Sweden

14 juni 2013

Peter var den som fick mig att brinna för betalningslösningar och ännu mer inse nyttan av det för kunden. Han lärde mig att på ett enkelt och inspirerande vis rita upp flöden för kunden så att allt blev tydligt och kundvänligt.
Peter har stor erfarenhet och rutin men får kunden att känna det unika i varje kundmöte.
Bra på att peppa och coacha mig som rådgivare att själv ta mig an ”spindeln/white boarden” och fortsätta jobbet 🙂
Sandra jobbade med Peter på SEB.

*

Elias Saouk. Kapitalrådgivare

7 maj 2014

Peters kunskaper och färdigheter inom Finans och Affärsjuridik är unika. Under sin tid i SEB har Peter Kumlin vunnit såväl kollegorna som kundernas stora uppskattning. Jag rekommenderar Peter å det bästa. Elias jobbade med Peter i SEB.

*

Madeleine Pulk, Head of Research Retail, Swedbank Research

7 juli 2014

Peter var under många år en viktig spelare i uppbyggnaden och distributionen av Cash Management affären hos en av storbankerna i Sverige. Hans sätt att möta kunder och göra det komplicerade enkelt och förståeligt är enastående. Jag hade förmånen att få arbeta tillsammans med Peter under flera år. Nöjet var helt på min sida! Peter har en enorm förmåga att entusiasmera och inspirera. Hans kompetens och erfarenhet inom Cash Management kan inte ifrågasättas.